AMBASSADÖRER

 
mona och amria.jpeg

Mitt Livs Vals ambassadörer, Amria Majidi och Mona Parasto, inspirerar ungdomar och studenter att engagera sig i det studiemotiverande programmet. De delar även med sig om sina tidigare erfarenheter som ungdomsdeltagare och studentmentor. Tillsammans med Mitt Livs Val arbetar Amria och Mona för att fler ensamkommande och nyanlända ungdomar och studenter ska få möjligheten att delta i Mitt Livs Vals studiemotiverande program.


Amria.jpg

Amria majidi, ungdomsambassadör

Amria deltog i Mitt Livs Vals studiemotiverande program under hösten 2018 och har tidigare arbetat som Trainee i verksamheten. Till vardags studerar Amria barn- och fritidsprogrammet via komvux.

Varför vill du engagera dig som ungdomsambassadör i Mitt Livs Val?

Som ungdomsambassadör vill jag representera Mitt Livs Val och inspirera ungdomar att delta i det studiemotiverande programmet. Jag vill informera ungdomar om varför det är viktigt att delta i programmet och berätta om mina egna erfarenheter som ungdomsdeltagare.

 
Mona.jpg

Mona parasto, studentambassadör

Mona engagerade sig som studentmentor i Mitt Livs Vals studiemotiverande program under våren 2019. Till vardags studerar Mona programmet utveckling och internationellt samarbete via Södertörns Högskola.

Varför vill du engagera dig som studentambassadör i Mitt Livs Val?

För att inspirera ungdomar och studenter att delta i Mitt Livs Vals studiemotiverande program. Jag ser fram emot att få träffa ungdomar och studenter som är intresserade av programmet och berätta om mina egna erfarenheter som studentmentor.