SEB utser Mitt Livs Val till Local Hero

I förra veckan fick Mitt Livs Val ta emot priset Local Hero från SEB. Priset delades ut i Skandinavium i samband med matchstart för Frölunda och IK Oskarshamn. På plats var Max Friberg, lagkapten i Frölunda HC, tillsammans med Elise-Marianne Åberg och Evelina Svensson från Mitt Livs Val för att ta emot priset.

Som en del av SEB:s, Frölunda Hockeys och SHL:s samarbete vill vi hylla en organisation som på ett engagerande och inkluderande sätt bidrar till ett mer hållbart samhälle.

Vi på SEB vill därför uppmärksamma Mitt Livs Val, som arbetar för ett inkluderande samhälle där unga har förutsättningar att påverka sin framtid. Mitt Livs Val är med och bidrar till att nyanlända unga har samma möjlighet som inrikes födda eftersom det finns ojämlika förutsättningar när det kommer till utbildning och samhällsdeltagande.

- Vi är så stolta över detta pris och att vårt arbete för mångfald och inkludering lyfts fram på en hockeyarena. Vi behöver jobba med de här frågorna överallt och hela tiden, säger Elise-Marianne Åberg, vik. generalsekreterare.

Nu fortsätter arbetet, så fler unga får en utbildning som kan öppna dörrar för framtiden.

sofie steen