Inspirationskväll med stand-up!

Den 31 januari bjöd Mitt Livs Val tillsammans med Handelsbanken i Göteborg in till en inspirationskväll. Våra volontärer; studentmentorer, föreläsare, jobbinspiratörer och CV-coacher är grundbulten i vår organisation och därför ville vi bjuda in till en kväll med både skratt och inspiration - för att säga tack. Vi är så tacksamma för alla som väljer att lägga sin tid och engagemang på att hjälpa unga nyanlända på vägen mot deras drömmar.

Det var fantastiskt att få fira och lyfta engagemanget som finns hos våra frivilliga. Utan dem, inget MLV”
säger programansvarig Evelina Svensson

Under kvällen berättade Anna Henriksson om hur Sverigehuset arbetar med social hållbarhet inom staden, med bostadsområden och sina hyresgäster. Anna delade även sina personliga erfarenheter av att engagera sig i Mitt Livs Vals styrelse. Dessutom fick vi skratta när Kadir Meral berättade om kulturkrockar han mötte när han kom till Sverige. Han bjöd på många skratt och stand-up har aldrig varit roligare.

Tack Anna Green för att du och Handelsbanken skapade en så fin kväll för våra volontärer. Kvällen förevigades med fina bilder tagna av vår fotograf volontär Robert Nyquist 🌟

Anna Green berättade om Handelsbankens samverkan med Mitt Livs Val och vikten av att alla engagerar sig för att bidra till ett mer inkluderande och jämlikt samhälle.

Teamet på plats bestod av Jennifer Guldberg - programansvarig i Stockholm, Fanny Rölander - programansvarig Göteborg, Najma Adani Mohamed - praktikant, Evelina Svensson - programansvarig Göteborg.

Kadir Meral fick alla att skratta när han berättade om kulturkrockarna som uppstod när han kom till Sverige som ung.

sofie steen