Deloitte blir ny partner

Mitt Livs Val har länge haft ett samarbete med Deloitte i våra program. Nu går Deloitte in som företagspartner och tar ytterligare ett steg för att utöka vårt samarbete. För Mitt Livs Val har partnerskap med näringslivet en stor betydelse för att vi ska kunna erbjuda våra program till unga nyanlända.

Att ha en partner som Deliotte som inte bara deltar och engagerar sig i våra program, de tar också ansvar för att möjliggöra vårt arbete - det betyder så mycket.
— Fanny Rölander, programansvarig jobb och arbetsmarknad, Göteborg.

Tack vare Deliottes partnerskap i FRAMÅT! kan vi erbjuda programmet för fler unga nyanlända. Genom Mitt Livs Vals arbetsmarkandsförberedande program FRAMÅT! får deltagarna kunskap och erfarenheter som gör det enklare att göra entré på arbetsmarknaden.

Som partner kommer Deliotte att kunna erbjuda sina medarbetare att bl.a. engagera sig i Mitt Livs Vals verksamheter som jobbinspiratörer, CV-coacher och ta emot deltagare på CV-skola. Det är en möjlighet för unga nyanlända att få upp ögonen för nya yrken, få värdefulla kontakter och utöka sina kompetenser. Det blir ett win-win när företagets medarbetare får utvecklas, känna meningsfullhet, dela sina erfarenheter och kompetenser samt attrahera ny arbetskraft till deras bransch.

Tillsammans fortsätter arbetet för ett mer inkluderande samhälle.

sofie steen